Base i Tisvildeleje

Kort om Hole Revision ApS

Hole Revision ApS | Registreret revisionsanpartsselskab

Rådgivning og regnskab

Udover revision og assistance med regnskab og bogføring står Hole Revision ApS klar med rådgivning om bl.a. skat og moms, men der er også gode råd at hente, når det gælder opstart af virksomhed, ledelse, generationsskifte m.v.

Tillid og nærvær er et af kodeordene på revisionskontoret, som altid forsøger at levere et ”håndværksmæssigt” korrekt stykke arbejde til glæde for kunderne.

Hole Revision ApS målgruppe er primært mindre og mellemstore virksomheder, herunder bl.a. håndværk, industri, detail- og engroshandel samt liberale erhverv.

Vi er registrerede revisorer og vi er desuden omfattet af Revisortilsynets
lovpligtige kvalitetskontrol.

Vi tilbyder traditionelle revisorydelser som: Bogføringsassistance,  Regnskabsudarbejdelse, rådgivning m.m.

LÆS DEN NYESTE UDGAVE AF DIN REVISOR INFORMERER HER:
Revisor Nordsjælland

Uddannet godkendt revisor

Indehaver Anne Vagn-Hansen er uddannet godkendt registreret revisor. Hun blev færdig uddannet i 1993 og har mere end 25 års erfaring inden for branchen. Endvidere holder hun sin faglige viden vedlige, ved løbende at deltage i kurser, således at hun er opdateret med den nyeste viden.

Tillid og nærvær

Hos Hole Revision ApS vægter vi tillid og nærvær, som et af vores nøgleord. Hvorfor vi altid forsøger, at levere et “Håndværksmæssigt” og korrekt arbejde til glæde for vores kunder.

Alsidige løsninger

Tekst kommer.

Få mere at vide om dine muligheder

Har du spørgsmål eller ønsker, at vide mere, om vores ydelser? Så er du mere end velkommen til, at ringe eller skrive en mail.