Økonomi assistance

Ydelser | Revision i Nordsjælland

Regnskab

Er du en SMV, lille eller større virksomhed? Der ikke ønsker selv, at varetage virksomhedsøkonomien eller har tiden til bogføring. Så kan vi, i Hole Revision ApS, hjælpe dig med bilag, bogføring og balance. Vi hjælper ydermere med opgørelsen i moms og skat. Så du kan fokusere på det, som du allermest ønsker. 

Der er forskellige krav til at offentliggøre virksomheders regnskab, beskatning med videre. Alt efter, om du vælger at have dine erhvervsmæssige aktiviteter i et personligt ejet virksomhed eller i et selskab. 

Rådgivning

Hos Hole Revision ApS hjælper vi dig med rådgivning indenfor  regnskabsudarbejdelse, skatterådgivning, general erhvervsøkonomisk rådgivning, generationsskifte og assistance ved pensionsplanlægning. Til dit personlige behov. 

Ring og hør mere om vores ydelser

Har du spørgsmål eller ønsker du, at vide mere om vores ydelser? Så er du mere end velkommen til, at ringe eller skrive en mail.

Som nystartet virksomhed kan det være svært, at få overblik over alle de love, som man skal overholde. Vi hjælper dig med at få et overblik, og holder dig i hånden gennem regeljunglen.

Ønsker du at få hjælp til din budgettering eller ønsker, du andre skal stå for denne del? Så kan vi hjælpe uanset, hvor lille din virksomhed er. Vi hjælper dig med erhvervsmæssig rådgivning. Hvilke kontrakter og forsikringer man bør tegne og hvilke er lovpligtige. Skal man købe eller lease og skal man ansætte eller bruge underleverandør. 

Hos Hole Revision ApS tilbyder vi skatterådgivning, som en naturlig del af vores ydelser og naturligvis hjælper vi dig med at indsende en selvangivelse. 

Ønsker du erhvervsøkonomisk rådgivning om? Hos Hole Revision ApS giver vi dig erhvervsøkonomisk rådgivning til din virksomhed.  Herunder hvilke kontrakter og forsikringer bør man tegne og hvilke er lovpligtige. Skal man købe eller lease og skal man ansætte eller bruge underleverandør.

Vi hjælper dig, hvis du skal stifte et selskab og have kendskab til stiftelsens generelle etableringsform mm. 

Hos Hole Revision ApS tilbyder vi også assistance ved pensionsplanlægning. Hvad er dine planer, når du når pensionsaleren, vi tager en snak om dette og sammen laver vi en plan. 

Få mere at vide om dine muligheder

Har du spørgsmål eller ønsker, at vide mere, om vores ydelser? Så er du mere end velkommen til, at ringe eller skrive en mail.